zondag 27 februari 2011

Boer zoekt vrouw presentatrice Yvon Jaspers niet altijd braaf: dol op onenightstands

Boer zoekt vrouw presentatrice Yvon Jaspers is lang niet zo braaf geweest als ze eruit ziet. Er blijkt een heel andere kant aan haar te zitten..

De succesvolle Boer zoekt vrouw-presentatrice mag dan een braaf imago hebben, haar verleden laat een heel andere Yvon Jaspers zien. Toen zij een tijdje in New York woonde, bleef ze regelmatig bij vreemde mannen slapen.

"Het is voor mij een dierbare en vormende periode geweest, waarin ik veel van de wereld heb gezien. Ook op seksueel gebied, ja", vertelt de losbollige blondine Yvon Jaspers openhartig aan Party. "Onenightstands? Ook wel eens, ik vond dat heel leuk."

Yvon Jaspers biecht ook op dat ze volop met drugs heeft geëxperimenteerd. "Toen ik eenmaal een vriend kreeg die helemaal in de xtc zat, ging ik er in mee."

Hoewel ze dus de uitstraling heeft van de ideale, smetteloze schoondochter, blijkt achter het brave imago van presentatrice Yvon Jaspers ook een wilde kant schuil gaan.
In de tijd dat ze in New York woonde, deelde ze regelmatig het bed met vreemde mannen.

Lang voordat Yvon Jaspers de ster van Boer Zoekt Vrouw werd, acteerde Yvon Jaspers al eens naakt op het witte doek in de film / TV serie Zebra: Het Beest in de Nek (1998), samen met actrice Rifka Lodeizen. En zoals dat hoort in een Nederlandse film, was er uiteraard aan naaktscènes geen gebrek, en toonde de nog jonge en onbekende Yvon Jaspers haar blote borsten in een heftige vrijscène.

vrijdag 18 februari 2011

Yvon Jaspers blijft hopen op homoboer in Boer Zoekt Vrouw

 
Yvon Jaspers blijft hopen op homoboer in Boer Zoekt Vrouw!
Geregeld duikt het bericht op: de KRO, Yvon Jaspers of een ander poppetje in Hilversum wil een homo in Boer Zoekt Vrouw. Nu Ivo Niehe een Zweedse homoboer in De TV Show heeft, kan Boer Zoekt Vrouw bijna niet achterblijven.
 
Yvon Jaspers zou zelf niets liever willen, herhaalde ze in De Wereld Draait Door. De vrijgezelle homoboeren liggen alleen niet voor het oprapen.
“Er kan al vijf jaar een homoboer meedoen. Alleen moet die zich wel opgeven en echte liefde zoeken. Dat is de enige reden waarop iemand mee kan doen aan het programma.
 
Ja, en je moet met je verhaal op televisie willen, dat is er ook onderdeel van. Dat wil niet iedereen. Tot nu toe waren er telkens teveel barrières waardoor we nooit een geschikte kandidaat hadden. We zoeken per seizoen tien goede boeren!”, aldus Yvon Jaspers.
In DWDD werd al voorzichtig de balans opgemaakt voor seizoen 5 van Boer Zoekt Vrouw. Kenners denken dat cupido slechts één keer heeft raak geschoten en wel bij boer Frank.  
 
Yvon Jaspers: “Het is een winterserie, dan krijg je een ander programma. Je weet niet of er wel of geen liefde ontstaat. Ik zeg zeker niet dat er nu geen liefde is. Blijf kijken. Het is rauwer, kouder. De vorige serie werd op zwoele zomeravonden opgenomen, daar hing de liefde in de lucht. Dat is nu niet zo.”

donderdag 3 februari 2011

Boer zoekt vrouw: Wéér nieuw record voor Yvon Jaspers

Nederland blijft in de ban van het tv-programma Boer zoekt vrouw. Het programma van Yvon Jaspers brak zondagavond weer een eigen kijkcijferrecord.
Ruim 5,2 miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd voor Yvon Jaspers en Boer zoekt vrouw. Dat heeft de Stichting KijkOnderzoek (SKO) bekend gemaakt.
De afgelopen weken nam het aantal kijkers per uitzending steeds toe. Vorige week keken ruim 5,1 miljoen mensen naar het KRO-programma. Het datingprogramma stond zondag wederom op de eerste plaats in de lijst van 25 best bekeken programma's. Het Journaal van acht uur (ruim 3,9 miljoen kijkers) en Studio Sport Eredivisie (bijna 3,2 miljoen kijkers) kwamen respectievelijk op de tweede en derde plaats in de top 25.
Het Nationaal Songfestival, gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau, kwam met ruim 2,2 miljoen kijkers op de vierde plaats. Het Volendamse trio 3JS presenteerde hier vijf nummers die ze hadden geschreven voor het komende Eurovisiesongfestival. Het publiek en een vakjury kozen zondag hieruit hun favoriet waarmee het trio 12 mei naar het Eurovisiesongfestival in het Duitse Düsseldorf gaat. De keus viel op het lied Je vecht nooit alleen.
Elke week een andere boer die veel besproken is aan de koffieautomaat. Twee weken terug nog boer Frank, die op niet mis te verstane wijze vol de confrontatie aanging met vegetariër Berber. Vorige week boer Marcel, die met onverklaarbaar moverende redenen de stapelverliefde Sonja huilend naar huis stuurde.
En afgelopen zondag boer Richard, de man die stiekem buiten de redactie om belletjes pleegde en een afspraakje maakte met zijn potentieel vrouw. Een absolute no-go bij Boer Zoekt Vrouw. Toch pleegde hij geen contractbreuk, stelt Yvon Jaspers bij De Wereld Draait Door.
“Wij wisten niet dat zij bij elkaar waren. Het mag niet nee. Tja…. het staat niet contractueel vastgelegd. Maar je kiest ervoor om een vrouw te vinden via dit programma. Het staat niet in het contract, maar we spreken het wel zo af. Anders doe je niet mee.”, aldus Yvon Jaspers.
Volgens Yvon is Richard er zelf mee voor de draad gekomen. “Even nadenken of ik dit kan zeggen. Hij heeft het ons gezegd, ja. Of hij straf heeft gekregen? Blijf vooral kijken! Er is in elk geval een goed gesprek geweest. Dat heb je gezien toch?”, beantwoordt Yvon Jaspers de vragen van tafelgasten Hans Beerekamp en Jan Mulder.