zondag 25 september 2011

Yvon Jaspers: Boer Zoekt Vrouw 2012 wordt beste ooit

Yvon Jaspers: Boer Zoekt Vrouw 2012 wordt beste ooit
De kick-off van Boer Zoekt Vrouw 2012 is nog niet eens uitgezonden, zelfs de redactie nog geen idee heeft welke tien vrijgezelle boeren in mei volgend jaar aan de kijker voorgesteld gaan worden. Toch weet presentatrice Yvon Jaspers het nu al zeker: de zesde reeks van de KRO-hitformule wordt de beste ooit. “Als je inhoudelijk als mens groeit dan zie je dat terug op televisie, bijvoorbeeld door een andere manier van vragen stellen”, vertelt ze in De Telegraaf.
Yvon Jaspers vervolgt: “Regisseur Armando de Boer en ik praten altijd na over de interviews, de shots en waar het beter kan. Als het routine wordt dan is het afgelopen.” Een opmerkelijke uitspraak. Weliswaar zijn de verhalen van de boeren die worden gevolgd telkens anders, wie puur kijkt naar de opbouw van Boer Zoekt Vrouw, zal een hoge mate van routine herkennen: de bezoekjes met de brieven, de speeddates, de eerste groepsdate… Pas daarna kunnen de makers ècht aan de slag met de verhalen van de boeren.
Overigens hoeft de kijker niet tot september 2012 te wachten voor nieuwe liefdesavonturen. Yvon Jaspers verklapt dat er weer Boer Zoekt Vrouw-specials aankomen. “We gaan dit najaar eerst nog langs bij koppels uit eerdere edities om te peilen hoe het nu staat met de liefde.”

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen