woensdag 28 oktober 2009

Gaat Yvon Jaspers binnenkort in Evakostuum poseren voor mannenblad?

Gaat Yvon Jaspers binnenkort naakt poseren voor het mannenblad Playboy?

Sinds kort kan er op de Playboy site gestemd worden, welke babe het Nederlandse volk het liefst naakt gefotografeerd ziet worden.

Playboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst In Playboy Zien?' kun je ook stemmen welke Nederlandse Babe je in haar blootje op een exotisch strand gefotografeerd wilt zien worden.

Overbodig te zeggen dat Yvon Jaspers op deze lijst met sexy vrouwen hoge ogen gooit.

Playboy belooft jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen. Playboy belooft dat de dame in kwestie, Yvon Jaspers dus, niet alleen haar borsten zal tonen, maar all the way zal gaan.

Mocht Yvon Jaspers op het aanbod voor een naakt fotoshoot ingaan, dan zal dat niet de eerste keer zijn dat mooie Yvon naakt te bewonderen is. Eerder acteerde ze al bloot in de film 'Het Beest in de nek' en in het Klokhuis in een aflevering over naturisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten