woensdag 28 oktober 2009

Gaat Yvon Jaspers binnenkort uit de kleren voor mannenblad?

Gaat Yvon Jaspers binnenkort uit de kleren voor het mannenblad Playboy?

Sinds kort kan er op de Pl@yboy site gestemd worden, welke babe het Nederlandse volk het liefst naakt gefotografeerd ziet worden.

Pl@yboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst In Playboy Zien?' kun je ook stemmen welke Nederlandse Babe je in haar blootje op een exotisch strand gefotografeerd wilt zien worden.

Overbodig te zeggen dat Yvon Jaspers op deze lijst met sexy vrouwen hoge ogen gooit.

Pl@yboy belooft jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen. Pl@yboy belooft dat de dame in kwestie, Yvon Jaspers dus, niet alleen haar borsten zal tonen, maar all the way zal gaan.

Mocht Yvon Jaspers op het aanbod voor een naakt fotoshoot in het mannenblad ingaan, dan zal dat niet de eerste keer zijn dat mooie Yvon naakt te bewonderen is. Eerder acteerde ze al bloot in de film 'Het Beest in de nek' en in het Klokhuis in een aflevering over naturisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten