maandag 2 november 2009

Yvon Jaspers trekt meer dan vier miljoen kijkers met Boer zoekt Vrouw

Maar liefst 4.086.000 mensen hebben zondagavond naar Boer Zoekt Vrouw gekeken. Daarmee groeit het aantal kijkers voor de boerendatingshow van Yvon Jaspers nog steeds. Vorige week bijvoorbeeld keken nog ruim 3,8 miljoen mensen.

Het programma van ster-presentatrice Yvon Jaspers is daarmee het best bekeken van de zondagavond, gevolgd door het NOS-journaal van acht uur en Studio Sport.

Ook Peter R. de Vries deed het goed. Naar de start van zijn nieuwe seizoen keken 2.093.000 mensen, waarmee hij het op drie na best bekeken programma van de zondag was. Lieve Paul PS eindigde op de vijfde plaats.

Nederland smult van de liefdesavonturen van vijf boeren. Naarmate Boer Zoekt Vrouw de climax nadert, stijgen de kijkcijfers. Zondag volgden ruim vier miljoen kijkers samen met Yvon Jaspers de boeren zoektocht naar de ware.

Drie van de vijf boeren blijken al aardig wat vlinders in hun buik te hebben. Hans, Jos en Wim hebben hun keuze al gemaakt, maar worstelen ermee hun beslissing aan de laatste afgevallen dame te openbaren. Paardenfokker Peter en melkveehouder Wietse houden het nog spannend: de heren moeten nog een keuze maken tussen de twee overgebleven dames.

De eerste aflevering van het vierde seizoen wist 3,1 miljoen kijkers te boeien. Dat aantal groeide langzaam naar ruim vier miljoen, een record voor deze reeks. Het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw scoorde nog net iets beter. Op het hoogtepunt stemde 4,4 miljoen mensen af op de show, een kijkcijferrecord.

Yvon Jaspers met Boer Zoekt Vrouw domineerde voor de negende week op rij de zondagavond. Uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat de datingserie het achtuurjournaal en de voetbalwedstrijd Ajax-Feyenoord ver achter zich liet. Het journaal trok zondag 3,3 miljoen kijkers, ruim drie miljoen paar ogen zagen hoe Ajax met 5-1 de vloer aanveegde met Feyenoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten