vrijdag 26 november 2010

Yvon Jaspers begint op 12 december met nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers en Boer Zoekt Vrouw ontvangen recordaantal brieven.

Yvon Jaspers en de redactie van Boer Zoekt Vrouw heeft dit jaar een recordaantal brieven ontvangen van vrouwen die willen daten met boeren uit de datingshow. Het gaat om 2354 brieven. “Van al deze brieven waren er maar liefst 1029 bestemd voor één boer – ook een record“, vertelt een zegsvrouw. De KRO wil niet verklappen wie van de boeren uit de kick off-uitzending van 5 september zo veel brieven heeft ontvangen. Dat wordt op 12 december bekend in de eerste nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw.

Eerst wordt op 5 december een Boer Zoekt Vrouw-special uitgezonden. Daarin kijkt presentatrice Yvon Jaspers uit Boxtel terug op het vorige seizoen. In de speciale uitzending wordt duidelijk of Neeltje nog steeds samen is met Wietse, en of Jos en Dycke en hun kinderen inmiddels onder één dak wonen. Ook wordt bekend hoe het is gegaan met de vijf afgevallen boeren.

Het populaire tv-programma Boer zoekt vrouw heeft dus de brieven van de boeren en de boerin die op zoek zijn naar een partner geteld.

In totaal kreeg de KRO 2.354 brieven van mensen die graag in contact willen komen met een van de tien deelnemers van het datingprogramma. "Een record", aldus het programma. Nooit eerder werden zoveel brieven geschreven.

Eén van de boeren bleek extreem populair: hij kreeg maar liefst 1.029 brieven. De KRO wil niet zeggen welke boer zo geliefd is bij de tv-kijkers. Volgens de roddelbladen is melkveehouder Gijsbert uit Abcoude favoriet. Zondag 12 december begint Yvon Jaspers de uitzending van de reeks uitzendingen waarin de boeren op zoek gaan naar een partner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten