vrijdag 30 oktober 2009

Winnares Zilveren Televizier-Ster Yvon Jaspers tijdens Gouden Televizier-Ring Gala in theater Carré in Amsterdam


Yvon Jaspers (KRO) heeft de Zilveren Televizier-Ster 2009 in de wacht gesleept voor beste tv-vrouw. Ze kreeg de publieksprijs vrijdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in theater Carré in Amsterdam.

Presentatrice Yvon Jaspers van Boer zoekt vrouw won de prijs eveneens in 2006 en 2008. De andere genomineerden bij de vrouwen waren Linda de Mol (RTL) en Anita Witzier (KRO).

Ruben Nicolai won de Zilveren Televizier-Ster 2009 voor populairste mannelijke tv-persoonlijkheid. Andere genomineerden waren Matthijs van Nieuwkerk (VARA/NPS) en Johnny de Mol (Veronica).

Voor Nicolai was het zijn derde nominatie. In 2006 won hij reeds een Gouden Televizier-Ring met het BNN-team van De Lama's. Inmiddels presenteert hij programma's bij de AVRO, waaronder 71 graden Noord dat vanaf december op de buis komt. Nicolai zei in zijn dankwoord dat het niet zijn beste tv-seizoen was geweest, doelend op de AVRO-flop Budget TV.

De Televizier Talent Award werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De vorige winnares Yolanthe Cabau van Kasbergen reikte de talentenprijs uit aan RTL-presentatrice Lieke van Lexmond. Andere genomineerden in deze categorie waren NOS Journaal-presentatrice Eva Jinek en Valerio Zeno van BNN. Maar Zilveren Televizier-Ster 2009 was voor Yvon Jaspers.















woensdag 28 oktober 2009

Gaat Yvon Jaspers binnenkort in Evakostuum poseren voor mannenblad?

Gaat Yvon Jaspers binnenkort naakt poseren voor het mannenblad Playboy?

Sinds kort kan er op de Playboy site gestemd worden, welke babe het Nederlandse volk het liefst naakt gefotografeerd ziet worden.

Playboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst In Playboy Zien?' kun je ook stemmen welke Nederlandse Babe je in haar blootje op een exotisch strand gefotografeerd wilt zien worden.

Overbodig te zeggen dat Yvon Jaspers op deze lijst met sexy vrouwen hoge ogen gooit.

Playboy belooft jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen. Playboy belooft dat de dame in kwestie, Yvon Jaspers dus, niet alleen haar borsten zal tonen, maar all the way zal gaan.

Mocht Yvon Jaspers op het aanbod voor een naakt fotoshoot ingaan, dan zal dat niet de eerste keer zijn dat mooie Yvon naakt te bewonderen is. Eerder acteerde ze al bloot in de film 'Het Beest in de nek' en in het Klokhuis in een aflevering over naturisten.

Gaat Yvon Jaspers binnenkort uit de kleren voor mannenblad?

Gaat Yvon Jaspers binnenkort uit de kleren voor het mannenblad Playboy?

Sinds kort kan er op de Pl@yboy site gestemd worden, welke babe het Nederlandse volk het liefst naakt gefotografeerd ziet worden.

Pl@yboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst In Playboy Zien?' kun je ook stemmen welke Nederlandse Babe je in haar blootje op een exotisch strand gefotografeerd wilt zien worden.

Overbodig te zeggen dat Yvon Jaspers op deze lijst met sexy vrouwen hoge ogen gooit.

Pl@yboy belooft jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen. Pl@yboy belooft dat de dame in kwestie, Yvon Jaspers dus, niet alleen haar borsten zal tonen, maar all the way zal gaan.

Mocht Yvon Jaspers op het aanbod voor een naakt fotoshoot in het mannenblad ingaan, dan zal dat niet de eerste keer zijn dat mooie Yvon naakt te bewonderen is. Eerder acteerde ze al bloot in de film 'Het Beest in de nek' en in het Klokhuis in een aflevering over naturisten.

maandag 26 oktober 2009

Reactie van de winnares Zilveren Ster Yvon Jaspers opGouden Televizier-Ring Gala 2009


De Gouden Televizier-Ring ging naar Gooische vrouwen, de Zilveren Sterren naar Yvon Jaspers en Ruben Nicolai, Lieke van Lexmond nam de Televizier Talent Award in ontvangst en het Jeugdjournaal mocht eindelijk die Gouden Stuiver mee naar huis nemen.

Yvon Jaspers won voor de derde keer een Zilveren Ster, maar werd er bijna weer emotioneel van. "Ik had het helemaal niet verwacht. Het is dan wel de derde, maar dat maakt het echt niet minder speciaal. Ik ben er trots op dat ik nog steeds meetel. Als tv-presentator ben je hartstikke kwetsbaar, je probeert alles eruit te halen, maar je moet maar afwachten of dat ook gewaardeerd wordt. Wat ik hier in mijn handen heb, is één en al waardering."

Het is ongetwijfeld het populairste televisieprogramma op de Nederlandse televisie van de afgelopen jaren. Boer Zoekt Vrouw, het boerenkoppelprogramma van Yvon Jaspers, is ook dit jaar weer een kijkcijferhit die richting de grens van 4 miljoen kijkers aan het sluipen is.

Gisteren boekte Boer Zoekt Vrouw zelfs een seizoenrecord wat betreft het aantal kijkers. Met 3,8 miljoen kijkers werd de stijgende lijn van de afgelopen weken doorgezet. Met de finale uitzending is het zicht lijkt het dan ook zo goed als zeker dat het programma dit jaar de grens van vier miljoen kijkers weet te slechten.

Overigens was Nederland1 gisterenavond in zijn geheel zeer succesvol en zonder enige twijfel de best bekeken televisiezender. Studio Sport is weer terug bij het oude aantal kijkers dat het bord op schoot hebben, namelijk 2,9 miljoen.

Het journaal (2 miljoen), Lieve Paul (1,9 miljoen) en Bij ons in de PC (1,2 miljoen) trokken allemaal meer dan een miljoen kijkers. Alleen Oorlog, het nieuwe programma van Rob Trip, op Nederland2 en Red Mijn Vakantie op SBS6 trokken gisterenavond meer dan 1 miljoen kijkers. Yvon Jaspers blijft een kijkcijferkanon!

zondag 25 oktober 2009

Yvon Jaspers ZigZag


Filmpje: http://rapidshare.com/files/133255850/Yvon_Jaspers-30-4-2005-ZigZag_KRO_water-divx.avi

Yvon José Jaspers (Boxtel, 20 maart 1973) is een Nederlandse televisiepresentatrice voor de KRO, kinderboekenschrijfster en actrice.

Ze werd bekend nadat ze vanaf 1994 bij Het Klokhuis te zien was. Ook aan verschillende andere kinderprogramma's heeft zij bijdragen geleverd. Onder andere Knofje, een kleuterserie van de KRO waarin zij de moeder van Knofje speelde. Ook is ze bij de Vlaamse en Nederlandse jeugd bekend door het lichtwetenschappelijk programma Groot Licht, dat zij samen met Johan Terryn presenteerde.

Yvon Jaspers speelde verder een rol in Rozengeur & Wodka Lime en schreef jarenlang een column in de Viva. Ze is daarnaast bekend als presentatrice van de KRO-programma's Boer zoekt vrouw, Wonderen bestaan en Nederland te Koop. In 2005 was Jaspers de mol in het televisieprogramma Wie is... de Mol?. In 2006 won Yvon de Zilveren Televizier-Ster (voor de beste televisievrouw). De andere genomineerden waren Anita Witzier en Sophie Hilbrand. In 2007 werd ze wederom genomineerd. Aan het eind van 2006 doet Yvon Jaspers mee aan het BNN-programma Ranking the Stars, waar zij onthult dat zij niet altijd een lief persoon is, zoals beweerd door 100 mannen. Uiteindelijk wint ze van de andere deelnemers aan het programma.

Op 28 mei 2005 is Jaspers getrouwd met Pieter van Beukering. Op 17 augustus 2005 beviel Jaspers van een dochter, Keesje Johanna, en op 9 maart 2007 kreeg ze een zoon, Tijl Willem.

In 2002 maakte ze haar debuut als schrijfster met het prentenboek Sluup en Aria.

Op 4 juli 2008 maakt BNN bekend dat Yvon Jaspers het derde seizoen van "Over Mijn Lijk" zal gaan presenteren en neemt daarmee het stokje over van Patrick Lodiers. Daarnaast zal ze actief blijven voor de KRO.