vrijdag 18 februari 2011

Yvon Jaspers blijft hopen op homoboer in Boer Zoekt Vrouw

 
Yvon Jaspers blijft hopen op homoboer in Boer Zoekt Vrouw!
Geregeld duikt het bericht op: de KRO, Yvon Jaspers of een ander poppetje in Hilversum wil een homo in Boer Zoekt Vrouw. Nu Ivo Niehe een Zweedse homoboer in De TV Show heeft, kan Boer Zoekt Vrouw bijna niet achterblijven.
 
Yvon Jaspers zou zelf niets liever willen, herhaalde ze in De Wereld Draait Door. De vrijgezelle homoboeren liggen alleen niet voor het oprapen.
“Er kan al vijf jaar een homoboer meedoen. Alleen moet die zich wel opgeven en echte liefde zoeken. Dat is de enige reden waarop iemand mee kan doen aan het programma.
 
Ja, en je moet met je verhaal op televisie willen, dat is er ook onderdeel van. Dat wil niet iedereen. Tot nu toe waren er telkens teveel barrières waardoor we nooit een geschikte kandidaat hadden. We zoeken per seizoen tien goede boeren!”, aldus Yvon Jaspers.
In DWDD werd al voorzichtig de balans opgemaakt voor seizoen 5 van Boer Zoekt Vrouw. Kenners denken dat cupido slechts één keer heeft raak geschoten en wel bij boer Frank.  
 
Yvon Jaspers: “Het is een winterserie, dan krijg je een ander programma. Je weet niet of er wel of geen liefde ontstaat. Ik zeg zeker niet dat er nu geen liefde is. Blijf kijken. Het is rauwer, kouder. De vorige serie werd op zwoele zomeravonden opgenomen, daar hing de liefde in de lucht. Dat is nu niet zo.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten