dinsdag 31 mei 2011

Nieuwe programma voor Yvon Jaspers: 'Lief uit'

 Nieuwe programma voor Yvon Jaspers: 'Lief uit' vanaf september op Nederland 1
 
Verre landen staan centraal in de nieuwe programma's Hier slapen jullie, Liefs uit van Yvon Jaspers en Reisadvies negatief die de KRO dinsdag prijsgaf tijdens de zomer- en najaarspresentatie 2011.
Anita Witzier volgt in Hier slapen jullie twee Nederlandse gezinnen naar hun gastgezinnen in ontwikkelingslanden. Terwijl de ene familie wordt ontvangen in een sloppenwijk in India, werkt het andere gezin mee op een cocaplantage in Bolivia.
Omgekeerd haalt Yvon Jaspers buitenlanders op en neemt ze mee naar Nederland, waar hun geliefdes wonen. Ze volgt de nieuwkomers uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua bij het opbouwen van een nieuw bestaan met hun Nederlandse partner. Lief uit met Yvon Jaspers is vanaf 13 september te zien op Nederland 1.
Reisadvies negatief gaat over landen en regio's waar de gemiddelde toerist zich niet laat zien. Vanaf zondag neemt Sander de Kramer (De Rekenkamer) de kijker in vier aflevering mee naar aidsgevangenissen in Oekraïne, restanten van tropisch regenwoud op Sumatra en leprapatiënten op Madagaskar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten